Copiator Konica Minolta Bizhub C300 Afisare la marime maxima

Konica Minolta Bizhub PRESS C1100

Modelele reprezentative bizhub PRESS C1085/C1100 de la Konica Minolta extind posibilitatile furnizorilor de printuri in realizarea joburilor de volume mari. Cu performante inegalabile, calitate si stabilitate inalta a imaginii, acestea raspund oricaror solicitari ale cerintelor in continua crestere ale clientilor din centrele reprografice interne sau ale furnizorilor decomunicatii grafice

Detalii

Bizhub PRESS C1100

30 Bbucati in stoc

107 249,00 lei

593,81 lei per 618.76

» Adaugă la lista de dorințe

Konica Minolta Bizhub PRESS C1100 <div id="c832555" class="csc-default"> <h1>Introducere</h1> <p>Modelele reprezentative bizhub PRESS C1085/C1100 de la Konica Minolta extind posibilitatile furnizorilor de printuri in realizarea joburilor de volume mari. Cu performante inegalabile, calitate si stabilitate inalta a imaginii, acestea raspund oricaror solicitari ale cerintelor in continua crestere ale clientilor din centrele reprografice interne sau ale furnizorilor decomunicatii grafice. Ambele prese digitale color ofera optiuni de configurare extensive pentru cresterea afacerii de printare.</p> </div> <div id="c832554" class="csc-default"> <ul> <li>Joburile de comenzi mici si cele de printare de date variabile cu termene stranse pot fi realizate rapid si mai eficient, creand noi resurse de venituri pentru imprimantele cu viteze de 100/85 ppm pe hartie de la 55 pana la 350g/m2.</li> <li>bizhub PRESS C1100/C1085 mentin stabila calitatea imaginilor solicitata de utilizatorii profesionali pentru volumele mari de printare. Echipamentele raspund solicitarilor stricte ale clientilor pentru printuri de inalta calitate utilizand  tonerul Simitri HD E, tehnologia deprocesare S.E.A.D. IV si sistemul de autocontrol al printarii.</li> <li>Optiuni multifunctionale ajuta si economisesc manopera asigurand valoare adugata si astfel maresc profitabilitatea. De asemenea, acestea imbunatatesc eficienta in perioada post-procesarii, realizeaza brosuri, legarea automata cu spire, legare, perforare, perforare GBC, precum si 6 tipuri depliere si capsare.</li> <li>bizhub PRESS C1085/C1100 raspund ultimelor standarde globale, suportand diverse standarde din industrie si precum si mangement de culore de inalt nivel. Cu suport JDF, APPE, Pantone, controllere Fiery si Creo standard in industrie, ambele reprezinta modele moderne, de ultima generatie pentru industria de printare.</li> <li></li> </ul> </div> <div class="csc-default csc-space-after-15"> </div>
107 249,00 lei

Introducere

Modelele reprezentative bizhub PRESS C1085/C1100 de la Konica Minolta extind posibilitatile furnizorilor de printuri in realizarea joburilor de volume mari. Cu performante inegalabile, calitate si stabilitate inalta a imaginii, acestea raspund oricaror solicitari ale cerintelor in continua crestere ale clientilor din centrele reprografice interne sau ale furnizorilor decomunicatii grafice. Ambele prese digitale color ofera optiuni de configurare extensive pentru cresterea afacerii de printare.

  • Joburile de comenzi mici si cele de printare de date variabile cu termene stranse pot fi realizate rapid si mai eficient, creand noi resurse de venituri pentru imprimantele cu viteze de 100/85 ppm pe hartie de la 55 pana la 350g/m2.
  • bizhub PRESS C1100/C1085 mentin stabila calitatea imaginilor solicitata de utilizatorii profesionali pentru volumele mari de printare. Echipamentele raspund solicitarilor stricte ale clientilor pentru printuri de inalta calitate utilizand  tonerul Simitri HD E, tehnologia deprocesare S.E.A.D. IV si sistemul de autocontrol al printarii.
  • Optiuni multifunctionale ajuta si economisesc manopera asigurand valoare adugata si astfel maresc profitabilitatea. De asemenea, acestea imbunatatesc eficienta in perioada post-procesarii, realizeaza brosuri, legarea automata cu spire, legare, perforare, perforare GBC, precum si 6 tipuri depliere si capsare.
  • bizhub PRESS C1085/C1100 raspund ultimelor standarde globale, suportand diverse standarde din industrie si precum si mangement de culore de inalt nivel. Cu suport JDF, APPE, Pantone, controllere Fiery si Creo standard in industrie, ambele reprezinta modele moderne, de ultima generatie pentru industria de printare.
 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Konica Minolta Bizhub PRESS C1100

Konica Minolta Bizhub PRESS C1100

Scrieți-vă părerea